Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Надзвичайний стан в українській енергетиці скасований

Надзвичайний стан в українській енергетиці скасований
106194 ПЕРЕГЛЯДІВ

Надзвичайний стан в енергетиці України не був продовжений під час засідання Кабінету міністрів, яке відбулося 26 березня. Таке повідомлення з’явилося на сайті профільного міністерства


Надзвичайний стан в енергетиці України не був продовжений під час засідання Кабінету міністрів, яке відбулося 26 березня. Таке повідомлення з’явилося на сайті профільного міністерства.
26 березня відбулося засідання Кабінету міністрів, на якому уряд вирішив не продовжувати дії надзвичайного стану в енергетичній сфері ще на місяць. Це питання пропонували внести на порядок денний, однак у результаті його вирішили не розглядати.
Повідомляють, що прийняття рішення просто відклали, оскільки Національна комісія з регулювання енергетики та комунальних послуг надала неповну інформацію стосовно стану у цій сфері.
Імовірно, Кабінет міністрів ще повернеться до цього питання, але пізніше, коли володітиме повною інформацією.
Протягом останніх місяців в Україні діяла постанова Кабінету міністрів про запровадження надзвичайного стану у сфері енергетики. Цей стан ставить за мету підвищення ефективності нафтогазової сфери держави.
Постанови про запровадження надзвичайного стану в енергетиці приймаються не довше ніж на місяць з урахуванням стану цієї галузі та наявних проблем.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео