Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На сьогодні АІНПУ потребує державної підтримки

На сьогодні АІНПУ потребує державної підтримки
133101 ПЕРЕГЛЯДІВ

Керівництво Асоціації індустріальних парків України закликає уряд України, зокрема Міністерство економічного розвитку і торгівлі, до плідної співпраці


Керівництво Асоціації індустріальних парків України закликає уряд України, зокрема Міністерство економічного розвитку і торгівлі, до плідної співпраці, аби створити сприятливі умови індустріальних парків України для подальшого ефективного розвитку промисловості нашої країни.
На сьогодні такі території перебувають у занедбаному стані, а влада ніяким чином не реагує на це.
Попри те, що ЗУ «Про індустріальні парки» був ухвалений у далекому 2012 році, фактично сьогодні немає жодної дії та участі з боку держави також не відчувається. А без державного втручання дуже складно щось реалізовувати та розвивати на цій стежці промисловості.
Така ситуація вкрай негативно відображається на інвестуванні, адже таке становище ставить під сумнів інвесторів співпрацю з Україною. До того ж, безумовно, наявний негативний вплив і на всю економіку України.
Прохання про допомогу поступає від АІНПУ вже не вперше. Асоціація просить державної допомоги, без якої подальший розвиток унеможливлюється.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео