Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Безкоштовний сир: що чекає на покупця дешевої квартири в новобудові?

133322 ПЕРЕГЛЯДІВ

При теперішніх економічних умовах, витрати на будівництво у гривневому еквіваленті помітно зросли. Якщо ж компанія на сьогодні витрачає менше коштів на оплату праці в доларовому еквіваленті, то витрати на матеріали стрімко підвищились.

Згідно слів експертів, найрентабельнішою ціною за квадратний метр квартири економ-класу коливається на рівні 14 500 гривень. В той час як на ринку нерухомості купа пропозицій за меншою вартістю.

Виходить, що такі «дешевинки» - або техніка збірного будівництва, або ж суворе недотримання будівельних норм. Тобто компанія, що створює такий будинок заздалегідь знає, що будує апріорі неякісне, а іноді й небезпечне житло.

Забудовник, в планах якого зекономити за процесі будівництва, відповідно наймає дешеву, а отже і недосвідчену робочу силу. І що з цього вийде після здачі житла в експлуатацію важко передбачити, і відверто кажучи – страшно.

Безперечно, державні інспекції намагаються звести до мінімуму кількість таких незаконних та небезпечних забудовників, однак винищити їх повністю з ринку нерухомості неможливо. Тож, краще переплатити та довіритись знаним професіоналам, ніж потім опинитись під завалами.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео