Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Затишшя на київському ринку нерухомості

213339 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як показують дані за першу декаду серпня, ринок нерухомості повністю захоплений в тенета відпустки – ділова активність як ріелторів, так і покупців – на нулю. Всі, перебуваючи під дією нестерпної спеки, чекають осені.

Багато з тих, хто планує збагатитись житлом чекають зниження цін, яке очікується восени. Однак, експерти наголошують, що, навіть якщо курс долара і почне рости, то на зниження цін в межах ринку нерухомості доведеться чекати не один місяць, якщо таке взагалі буде відбуватись. Тож, експерти радять тим, хто планує купити житло, не відкладати задумане, а діяти зараз.

Як показують статистичні дані багатьох агентств, попитом користуються квартири здебільшого економ-класу, ціна за однокімнатну якої коливається на рівні $ 30 000, однак дорогі квартири великих площ теж час від часу знаходять покупців.

Що ж до ринку новобудов – там панує пасивність. Хоча, подейкуди прослідковуються скандали, які наразі відбуваються дуже часто в цьому сегменті. Так, минулого тижня було виявлено чергове будівництво з великими порушеннями - замість запланованих 4-х поверхів будівельникам вдалось звести цілих 9!

Тож, окрім порушень, істотних рухів на ринку не замічено. Ситуація, що характеризує весь ринок нерухомості столиці наступна: якісні помешкання не поспішають знижувати свою вартість, ба більше, незабаром після припинення девальвації гривні, ціни знову поповзли вгору.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео