Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Інвестиційні проекти Росії так і не були запущені в анексованому Криму

106789 ПЕРЕГЛЯДІВ

Росія обіцяла запустити в 2014-2015 роках велику кількість перспективних інвестиційних проектів, однак все так і залишилось в межах обіцянок.

Так, раніше планувалося створення величезного комплексу для туристів площею 20-40 га між Алуштою та Феодосією. Даний комплекс розраховувався на 40 тисяч туристів на рік та коштував би 12 мільярдів рублів. Такий проект планував запустити відомий власник Тувинської промислової корпорації. Однак, все залишилось десь далеко в планах.

Нещодавно нелегітимна влада анексованої території повідомила про інтерес ще кількох інвесторів до створення яхт-клубу в Алушті, оздоровчого спа-центру в місті Саки, а також розбудові Генуезької фортеці у Феодосії. Також зазначається, що інвестори підписали попередні контракти щодо реалізації 14 запланованих об`єктів.

Однак, наразі вкладати кошти в будь-що на окупованій території Криму взмозі тільки представники малого та середнього бізнесу, тоді як великі акули побоюються можливих санкцій, що загрожуватимуть втратою всього майна.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео