Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На світовому ринку нерухомості зафіксовано новий рекорд продаж

На світовому ринку нерухомості зафіксовано новий рекорд продаж
160824 ПЕРЕГЛЯДІВ

Світовий ринок нерухомості хизується новим рекордом з продаж. Нещодавно було продано величезний будинок неподалік від Парижу під назвою Chateau Louis XIV. Будинок, що розташований на власній парковій ділянці, площею в 23 гектари обійшовся в рекордну вартість - €275 млн ($301 млн). Власник такого рекордного маєтку бажає залишитись невідомим, однак уточнив, що він із Близького Сходу.

Зазначається, що величезна сума була заплачена не за старовинну будівлю з тисячолітньою історією, а за ново відбудований особняк, хоча й створений за лекалами відомого Grand Siècle - «Великого століття» часів розквіту королівської Франції.

Будинок розташовується між Версалем та невеликим містечком Марлі-ле-Руа, площа якого становить близько 2 тисяч квадратних метрів та щедро оздоблений всередині позолотою та ліпниною, численними статуями та фресками ручної роботи. Також до будинку входить власний кінотеатр, басейн, садовий лабіринт та доріжки для кінних прогулянок.

Книга рекордів Гіннесса представляє на першому місці, як і раніше, будинок відомого медіамагната Вільяма Херста, що був виставлений на торги у 2007 році за $165 млн. Однак, в цьому випадку йдеться лише про будинок, не включаючи садибну ділянку.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео