Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Столичне житло різко подешевшало

107353 ПЕРЕГЛЯДІВ

Житло у столиці України помітно подешевшало протягом останнього тижня: експерти розповіли, що за минулі 7 днів найбільше втратили в ціні квартири Деснянського, Святошинського та Дарницького районів.

Як розповідають столичні ріелтори, київські квартири значно подешевшали протягом останнього тижня. Особливо це стосується Деснянського, Дарницького і Святошинського районів столиці — трикімнатну квартиру в них можна придбати за 1 тисячу доларів за квадратний метр. Трохи дорожчою така сама квартира буде у Голосіївському районі та на Оболоні — трикімнатну квартиру можна купити за 1400 доларів/квадратний метр. У Печерську — найдорожча нерухомість — за аналогічний квадратний метр у трикімнатному помешканні покупець буде змушений заплатити більше 2 тисяч доларів.

Що стосується оренди столичного житла, воно також стало дешевшим: в середньому за 6 тисяч гривень здаються трикімнатні квартири у Деснянському районі, на Подолі, Оболоні та у Дарницькому районі за аналогічне помешкання орендаторам доведеться платити 7,5 тисяч гривень, а найдорожчим у січні виявився Шевченківський район — там в середньому плата за три кімнати сягає 10 тисяч.

Традиційно знижуються ціни і на офіси у столиці — залежно від району можна обрати офіс у діапазоні від 1 до 52 доларів за квадратний метр.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео