Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нові правила погашення банківської та комунальної заборгованостей українцями

Нові правила погашення банківської та комунальної заборгованостей українцями
108250 ПЕРЕГЛЯДІВ

Другий місяць цьогорічної осені розпочнеться для українських громадян введенням у роботу нового для нашої держави інституту приватних виконавців. Хоча, відповідно до чинного законодавства України, працівник вищезазначеного інституту не матиме жодного права виселяти боржника з його квартири, реалізувати виплату боргу шляхом виставлення нерухомості громадянина на спеціальному аукціоні виконавець все-таки зможе. Причому, зробити це він матиме змогу...навіть разом із мешканцями квартири.

Механізм роботи аукціону буде запущено у тому випадку, якщо сума заборгованих коштів перевищить 29 тисяч гривень, тобто становитиме двадцять мінімальних українських заробітних плат. Якщо людина не матиме змоги виплатити усі заборгованості, відповідальність за це українець нестиме усім тим майном, котрим він наразі володіє.

Цікаво, що позбавляти боржника його нерухомості – особливо у тому випадку, якщо його квартира або дім є єдиним місцем проживання – будуть в останню чергу. Але цей неприємний процес не зможуть відмінити у випадку невиплати громадянином усієї суми боргу в установлений час.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео