Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Тисячі українських військових чекають на обіцяні квартири

Тисячі українських військових чекають на обіцяні квартири
54253 ПЕРЕГЛЯДІВ

Майже 40 тисяч військовослужбовців, серед яких також звільнені у запас та відставку українські воїни, наразі знаходяться у вражаючій черзі на отримання довгоочікуваного житла, гарантованого Україною. Але, за словами заступника голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки Юлія Мамчура, поліпшення цей державний аспект не зазнавав аж з далекого 1992-го року.

Додаткових труднощів бійцям Збройних Сил України завдає той факт, що багато з них просто не мають можливості винаймати житло недалеко від своєї військової частини і тому вдовольняються домівками, розташованими у десятках кілометрів від неї.

Варто відзначити, що у минулому році та у першому півріччі поточного 2016-го своє новосілля мали змогу відсвяткувати лише 1334 людини, оскільки саме стільки квартир було розподілено між військовими. Цікаво, що у разі й подальшого повільного руху черги на нове житло уся кількість військовослужбовців не зможе його отримати навіть за 25 років. Хоча ринок нерухомості з кожним днем зазнає все більшого розширення, а Київ урбанізується все швидше й швидше.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео