Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Оренда квартир у Києві стала доступнішою

Оренда квартир у Києві стала доступнішою
106174 ПЕРЕГЛЯДІВ

З початку березня середня ціна на оренду однокімнатної квартири у Києві знизилася. Такий висновок роблять інтернет-сайти, що спеціалізуються на операціях із столичною нерухомістю


З початку березня середня ціна на оренду однокімнатної квартири у Києві знизилася. Такий висновок роблять інтернет-сайти, що спеціалізуються на операціях із столичною нерухомістю.
Ріелтори зазначають, що у період з 9 до 16 березня вартість оренди однокімнатних квартир у столиці в середньому знизилася на 0,76 відсотків, це близько 3 доларів на 390 доларів на місяць.
Зниження вартості оренди двокімнатних квартир трохи менше – 0,45%. А трикімнатні приміщення, за статистикою у вказаний період, навпаки, подорожчали – їх ціна збільшилася на 0,17%.
Стосовно співвідношення вартості оренди та територіального розташування статистика стверджує, що найдешевші однокімнатні квартири – у Дарницькому районі, де у середньому ціна за місяць складає 346 доларів за місяць. Двокімнатні квартири, як правило, мають найнижчу ціну у Деснянському районі – місячна вартість 330 доларів. Трикімнатні квартири найдешевші у Святошинському районі – ціни починаються від 385 доларів на місяць.
Найвищу ціну на однокімнатні квартири експерти виявили у Солом’янському районі, а дво- і трикімнатні мають рекордно високу ціну у Печерському районі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео