Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Учасники АТО отримають мільярд від уряду на житло

Учасники АТО отримають мільярд від уряду на житло
79889 ПЕРЕГЛЯДІВ

У травні цього року Кабмін допоміг учасникам АТО, звільнивши їх від оплати строкових кредитів, які були взяті на придбання житла


У травні цього року Кабмін допоміг учасникам АТО, звільнивши їх від оплати строкових кредитів, які були взяті на придбання житла.
Натомість, прем`єр-міністр країни Арсеній Яценюк повідомив, що в уряді ухвалили рішення про виділення коштів на придбання помешкань для учасників антитерористичної операції, а також для сімей загиблих учасників АТО. Яценюк звернувся до міністрів, аби ті в негайному порядку підготували необхідні документи, аби вже до кінця літа забезпечити людей помешканнями.
Нагадаємо, що раніше президент України Петро Порошенко підписав указ про підвищення особливого захисту військовослужбовців, а також їхніх сімей. До того ж учасники АТО повинні бути спокійними у плані збереження за ними посадових місць роботи та виплати заробітної плати.
Окрім цього, за Кабміном ще стоїть нагальне питання забезпечити військових пільговими тарифами на оплату житлово-комунальних послуг.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео