Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Аби отримати субсидію українці «позбавляються» родичів

Аби отримати субсидію українці «позбавляються» родичів
106587 ПЕРЕГЛЯДІВ

Оскільки розмір знижки на оплату житлово-комунальних послуг виходить із кількості проживаючих у квартирі та за їхніми статками


Оскільки розмір знижки на оплату житлово-комунальних послуг виходить із кількості проживаючих у квартирі та за їхніми статками.
Тож, аби отримати невелику суму у квитанції, українці масово кинулись виписувати своїх родичів, які мешкають разом з ними.
Паспортні столи переповнені охочими позбавитися «даху над головою».
Відомо, що «багатій», або ж той, хто придбав будь-що на суму більше 50 тисяч гривень не може навіть претендувати на дану субсидію.
Звичайно наш заповзятий народ знайшов і з цього вихід у такому руслі. Так, зважаючи на те, що правоохоронні органи частенько гребують перевіркою прописки, можливо, це непоганий вихід.
А з іншого боку, згідно з законодавством України, людина має право перебувати без визначеного місця проживання не більше 10 днів. До того ж така особа не має права брати на себе банківський кредит, оформлювати візу, навіть не зможе розраховувати на безоплатну медичну допомогу.
Тож, який шлях виходу із ситуації ви оберете – особиста справа, але потрібно чітко уявляти майбутні наслідки з подібних дій.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео