Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Київське передмістя очкує будівельний ажіотаж

Київське передмістя очкує будівельний ажіотаж
239426 ПЕРЕГЛЯДІВ

Попит на нерухомість у передмісті Києва набирає сили


Попит на нерухомість у передмісті Києва набирає сили. Головна причина того, що покупці все частіше обирають околиці міста або міста-супутники, - невисока порівняно зі столицею ціна та великий вибір новобудов.
Експерти у сфері нерухомості розповідають, що останнім часом значно збільшився попит на нерухомість за межами Києва або на околицях міста. У таких містах, як Вишневе, Буча, Бориспіль, Ірпінь, Бровари, нерухомість значно дешевша за столичну, тому вона користується популярністю. У зв’язку з цим будівельні компанії планують активізувати будівництво.
Більшість забудовників повністю перейшла на передмістя. Цьому є кілька причин. По-перше, там більше місця для будівництва, а земельні ділянки значно дешевші. По-друге, у зв’язку зі зниженням купівельної спроможності великої частини українців покупці активніше обирають бюджетне передмістя.
Спеціалісти у галузі нерухомості зазначають, що у найближчі кілька років кількість новобудов у передмісті столиці збільшиться приблизно на 25-30 відсотків, у зв’язку з цим пропозиції у даному сегменті обженуть первинний ринок нерухомості.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео