Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Незабаром почнеться будівництво доступного житла

Незабаром почнеться будівництво доступного житла
159708 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українцям обіцяють у найближчому майбутньому будівництво доступного житла


Українцям обіцяють у найближчому майбутньому будівництво доступного житла. За даними Міністерства регіонального розвитку і будівництва, вже у 2017 році в Україні розпочнуть будівництво доступного житла, що стане можливим завдяки отриманню кредиту від Китаю.
Заступник міністра регіонального розвитку Роман Абрамовський розповів, що вже за півтора року, у 2017-му, імовірно розпочнуть будівництво доступного житла, що стане можливим завдяки отриманому від Китаю кредиту.
Початку будівництву передуватимуть тривалі переговори з китайськими партнерами, точна дата визначатиметься також особливостями фінансової та політичної ситуації в Україні на той час.
Інформація про імовірне отримання Україною кредиту з’явилася після зустрічі віце-прем’єр-міністра Геннадія Зубка з послом Китаю. Загалом Китай планує вкласти в українське будівництво близько 15 мільярдів долларів інвестицій. Меморандум про отримання Україною цих коштів підписали з офіційними представниками Китаю ще у березні.
Як зазначають експерти, якщо кошти Китаєм будуть виділені до 2017 року, то будівництво розпочнеться майже одразу. Це є певним успіхом для України, оскільки білорусам довелося 7 років чекати на китайський кредит.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео