Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

"Укрзалізниця" модернізує електрички

106859 ПЕРЕГЛЯДІВ

В “Укрзалізниці” анонсували оновлення електропоїздів, яке розпочнуть вже найближчим часом. Планують покращити умови перебування в електричках та оснастити їх кондиціонерами. Перше поліпшення сервісу, за прогнозами, почнеться вже цього року.

Для більш комфортного перебування пасажирів в електропоїздах керівництво “Укрзалізниці” обіцяє покращити стан цих транспортних засобів, оновити їх ззовні та зсередини, а також оснастити електрички кондиціонерами. Щоправда, покращити стан вже досить старих та несучасних електричок у компанії обіцяють уже не перший рік.

А вже найближчим часом “Укрзалізниця” закупить нові постільні комплекти. Тож в українських поїздах пасажирам видаватимуть зовсім нову постільну білизну замість старої, якою українці змушені користуватися зараз.

Крім оновлення транспорту приміського спрямування “Укрзалізниця” планує збільшити кількість поїздів, що сполучатимуть великі міста України. Так, наступного літа обіцяють додати 16 нових регіональних маршрутів. Вже відомо, що нові поїзди сполучатимуть Київ з такими містами, як Житомир, Вінниця, Коростень та деякі інші.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео