Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Австрійські літаки частіше літатимуть до українських міст

160520 ПЕРЕГЛЯДІВ

Австрійська компанія Austrian Airlines пустить вдвічі більше рейсів до Львова та Одеси. Вже в травні 2016 року літаки з Відня приземлятимуться у Львові щодня, а до Одеси пустять щоденні віденські рейси на початку літа.

В австрійській авіакомпанії Austrian Airlines повідомили про активізацію польотів цієї компанії до України. Так, скоро щодня літаки з Відня літатимуть до Львова та Одеси.

Перша активізація авіасполучення Австрії та України почнеться вже навесні 2016 року. Як розповідають представники австрійських авіаліній, вже у квітні польоти літаків між Віднем і Львовом стануть на два рейси частішими: зараз рейси за маршрутом Відень-Львів відбуваються чотири рази на тиждень. У травні компанія обіцяє пустити щоденні літаки між цими містами.

Що стосується повітряного сполучення між Одесою і Віднем, щодня літаки сполучатимуть ці міста вже у середині червня.

На даний момент літаки компанії Austrian Airlines сполучають столицю Австрії з такими українськими містами, як Київ, Львів, Одеса та Дніпропетровськ. Цей напрямок популярний ще й з тієї причини, що українські пасажири, роблячи пересадку у Відні, летять далі в інші міста Західної Європи або до північноатлантичного регіону.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео