Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Укрзалізниця» бореться зі снігом

160980 ПЕРЕГЛЯДІВ

У прес-службі «Укрзалізниці» повідомлять про те, як співробітники залізної дороги борються із наслідками стихії, котра лютує на українських землях й щедро посипає їх снігом, який перешкоджає руху транспортних засобів. Аби поїзди, котрі курсують по маршрутах внутрішнього та міжнародного значення, не потрапили у снігову пастку й їхній рух був згідно графіку цілодобово ведуться роботи із розчищення залізно - дорожнього полотна.

В «Укрзалізниці» звітують, що за минулу добу співробітники, котрі обслуговують колії, прибрали понад тридцять тисяч кубометрів снігу. На розчищенні колій було задіяно шістдесят п’ять одиниць техніки по прибиранню техніки. Боролося з снігом дванадцять з половиною тисяч співробітників «Укрзалізниці».

Найбільший обсяг робіт по очищенню залізничного полотна від снігу було проведено по лінії Південної залізниці, Придніпровської, Одеської та Південно– Західної.

Також «Укрзалізниця» повідомляє, що пасажирам не варто хвилюватися, адже понад двісті двадцять одиниць техніки готові усувати наслідки негоди, з них сто двадцять одна машина призначена для очищення снігу й сто одна машина для прибирання снігу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео