Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Київський транспорт поки не дорожчатиме

134215 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Київпастранс” заперечив подорожчання проїзду у столиці, яким вже тривалий час лякають жителів Києва. За заявами представників комунального підприємства, питанням змін цін займається КМДА, тому від “Київпастрансу” таке рішення не залежить.

Після численних чуток про нібито заплановане керівництвом “Київпастрансу” підвищення цін на проїзд у громадському транспорті столиці, представники організації зробили офіційну заяву: у головному перевізнику Києва таке питання не вирішують — подібні рішення залежать тільки від відповідного відомства Київської міської державної адміністрації.

Як розповіли представники “Київпастрансу”, за інформацією, наявною у них, зараз у транспортному департаменті КМДА навіть не розглядають питання підвищення вартості проїзду у всіх видах міського транспорту.

Інформація про імовірне підвищення цін на проїзд у столиці з’явилася після заяви очільника “Київпастрансу” Сергія Майзеля про необхідність збільшення цін вартості квитків у міському транспорті. За словами Майзеля, чинниками, що створюють необхідність цінових змін, є падіння економіки та знецінення гривні. Однак, за словами керівника підприємства, перш ніж приймати подібне рішення, потрібно з’ясувати фінансові можливості громадян і розрахувати, скільки кияни зможуть витрачати на транспорт.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео