Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

З 1 березня "Укрзалізниця" розпочне нове життя

214667 ПЕРЕГЛЯДІВ

До 1 березня поточного року “Укрзалізниця” завершить своє перетворення і почне працювати по-новому. Таке повідомив Андрій Пивоварський, очільник головної залізничної компанії держави.

Під час тематичної конференції Андрій Пивоварський, який очолює “Укрзалізницю”, розповів, що корпоратизація компанії вже добігає кінця, до повного закінчення цього процесу залишилося владнати лише певні технічні нюанси. За словами Пивоварського, всі технічні особливості мають бути закінчені до 1 березня, тоді “Укрзалізниця” зможе “перейти на нові рейки”.

Серед заходів, до яких Кабінет Міністрів вдався на шляху проведення модернізації “Укрзалізниці” - звільнення всіх керівників територіальних відділень компанії.

Кардинальні зміни “Укрзалізниці” розпочалися у жовтні 2015 року, коли на базі компанії було створено публічне акціонерне товариство. Така модернізація має своєю метою об’єднання всіх регіональних залізниць у єдину структуру.

Крім організаційних питань, “Укрзалізниця” проводить і модернізацію та оновлення рухомого складу підприємства, покращуючи умови перевезення пасажирів залізницею.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео