Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чернівчани зможуть літати турецькими авіалініями

134220 ПЕРЕГЛЯДІВ

Турецькі авіалінії планують запустити нові рейси до Чернівців. Якщо ідея представників компанії буде вдалою та економічно вигідною, для жителів міста і області відкриється повітряний шлях до 113 країн світу.

У авіакомпанії Turkish Airlines повідомляють про можливість запуску рейсів до Чернівців. Для того щоб з’ясувати економічну доцільність такого рішення, спеціалісти компанії підготують звіт, у якому підрахують можливий пасажиропотік. Про таке повідомив керівник київського представництва Turkish Airlines Мустафа Хакан Їлмаз. Завдяки запуску рейсів Turkish Airlines чернівчани зможуть літати до 113 країн світу, у які здійснює рейси авіакомпанія.

Потенціал цього ринку, за словами голови київського представництва, є значним, з цієї причини компанія планує розширювати свою діяльність в Україні.

За оцінкою голови Чернівців Олексія Каспрука, місто має чималий потенціал, і незважаючи на відсутність регулярних рейсів у даний момент, Чернівецький аеропорт може забезпечити пасажиропотік у 120 тисяч осіб на рік.

На даний момент Турецькі авіалінії співпрацюють з аеропортами Києва, Львова, Одеси, Дніпропетровська, Херсона і Запоріжжя. Через наявність певної квоти на польоти поки авіакомпанія не змогла освоїти ще й Харків.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео