Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Укрзалізниця» ініціює створення спеціальної «Пасажирської компанії»

«Укрзалізниця» ініціює створення спеціальної «Пасажирської компанії»
162668 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чотири роки та п'ять масштабних етапів – у такий спосіб, спираючись на заяву члена правління ПАТ «Укрзалізниця» Сергія Михальчука, реформуватиметься вищезазначена компанія. Причому, пасажирськими перевезеннями в Україні у контексті майбутніх змін віднині займатиметься геть інше підприємство під назвою «Пасажирська компанія», створення якої ініціює «Укрзалізниця». План реформаторських дій ПАТ планує виконати вже до 2020-го року.

 

Реалізація першого його пункту розпочнеться у січні наступного року. Саме на цей час заплановані затвердження як основних положень, так і керівників «ПК». До першого ж квітня установі будуть передані усі активи філії «Південно-Західної залізниці». Цей процес знаменуватиме другий етап реформування.

До літа майбутнього року, тобто на третьому етапі, підрозділи пасажирських перевезень залізниць регіону опиняться на балансі «Української залізничної швидкісної компанії». А до кінця 2017-го – і, за сумісництвом, четвертого етапу – у «ПК» виділять усі необхідні робочі вертикалі: експлуатаційну, ремонтну та комерційну. Варто відзначити, що так само, як і «Укрзалізниця», «Пасажирська компанія» стане ПАТ.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео