Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна постачатиме трамваї до Єгипту

Україна постачатиме трамваї до Єгипту
54631 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тендер з виробництва та постачання в єгипетське місто Олександрію п'ятнадцяти двосекційних трамваїв виграв український учасник із Дніпра: компанія «Татра-Південь». Спочатку в тендері приймали участь 6 учасників. До другого туру вийшли три учасника: компанія «Stadler» із Швейцарії, корпорація «CRRC» із Китаю та українська «Татра-Південь».

Тендерний комітет Управління пасажирського транспорту єгипетського міста визнав товар та умови його виробництва компанією з Дніпра найбільш прийнятною пропозицією та видав акцепт. 7 лютого поточного року сторони підписали договір.

Напередодні проведення тендеру делегація замовника вивчала виробничі можливості компанії «Татра-Південь», відвідавши потужності українського виробника трамваїв, розташовані на території заводу «Південьмаш» у Дніпрі, де ознайомилась з умовами виробництва та продукцією, що виробляється компанією.

Сітка трамвайних ліній Олексанрії є найстарішою в Африці та одною із найбільш старих у світі.

Замовлені українському виробнику трамваї матимуть високе розташування підлоги. Така особливість зумовлена умовами клімату міста-замовника, а також технічними вимогами для гармонізації параметрів вагонів трамваю при експлуатації на трамвайних коліях міста. Зчленовані трамваї матимуть дві секції та довжину до двадцяти двох метрів. Саме такими були вимоги замовника, яким повністю відповідала тендерна пропозиція компанії із Дніпра.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео