Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Столичні тролейбуси оснастили безкоштовним інтернетом

Столичні тролейбуси оснастили безкоштовним інтернетом
190862 ПЕРЕГЛЯДІВ

Пасажири київських тролейбусів відтепер зможуть користуватися безкоштовним доступом до інтернету завдяки появі безкоштовного Wi-Fi у ряді маршрутів громадського транспорту. Стартовий проект з оснащенням тролейбусів безкоштовним інтернетом розпочався з найдовших маршрутів у столиці.

Підприємство «Київпастранс» та Ощадбанк з 10 березня запустили спільний проект, що полягає в оснащенні столичних тролейбусів безкоштовним доступом до інтернету. На кількох маршрутах вже встановили системи Wi-Fi, які дозволять підключатися до всесвітньої мережі пасажирам з будь-якого приладу, що підтримує функцію бездротового інтернету.

Для запуску цього проекту у Київпастрансі обрали найдовші тролейбусні маршрути столиці, що переважно поєднують центр міста з іншими районами, а також пересуваються Подільським, Шевченківським та Святошинським районами. Зокрема, користуватися інтернетом під час поїздки вже можуть пасажири 5,6, 18, 25, 28, 33,35 і 41. Як зазначають у Київпастрансі, встановлення систем Wi-Fi дозволить зробити тривалі поїздки у громадському транспорті більш комфортними і корисними. Тож найближчим часом кількість маршрутів, обладнаних бездротовим інтернетом, має збільшитися.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео