Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Укрзалізниця» презентувала покращений вагон для військових ЗСУ

«Укрзалізниця» презентувала покращений вагон для військових ЗСУ
137119 ПЕРЕГЛЯДІВ

Національний перевізник продемонстрував модернізовані умови для комфортного перевезення залізницею військової варти Збройних сил України. Про це повідомляється на сайті Міністерства інфраструктури та на сайті «Укрзалізниці».

Для супровідників військових ешелонів службовий критий вагон облаштували кухнею, спальними місцями і караульним постом. Зазначені побутові блоки обладнані системами водопостачання та опалювання в
зимовий період. Найближчим часом ПАТ «Укрзалізниця» запланувало підготувати ще 14 таких вагонів. Тим часом, заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк висловив сподівання, що до кінця літа поточного року військову варту повністю ними забезпечать.
У повідомленні міністерства також зазначено, що залізничні перевезення військовослужбовців наразі виконуються за інструкціями,ухваленими ще за радянських часів. На сьогодні ці стандарти застаріли і
потребують змін, тож наразі відбувається оновлення нормативних документів.Міністерство обіцяє врегулювати відповідне питання до кінця поточного місяця.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео