Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Автомайдан пропонує модернізувати службу таксі

Автомайдан пропонує модернізувати службу таксі
185545 ПЕРЕГЛЯДІВ

Активісти Автомайдану запропонували провести реформу таксі з метою наближення цієї служби до народу і зменшення кількості нелегальних перевізників


Активісти Автомайдану запропонували провести реформу таксі з метою наближення цієї служби до народу і зменшення кількості нелегальних перевізників. Свої ідеї вони називають прогресивними і зазначають, що роблять це не заради грошей, а для народу.
Пропозиція, яку подали члени організації Автомайдан під час зустрічі з міською владою та організацією таксистів, полягає у створенні єдиної комунальної служби таксі. Активісти навіть підрахували, що для того аби розпочати здійснення такої реформи, потрібно закупити 1000 автомобілів. У якості стоянки та станції технічного обслуговування запропонували зайняти територію автобусного парку №8, яка зараз порожня. Пропозиція також включає ідею створення комунальної диспетчерської служби, яка має обслуговувати найбільш затребувані місця – центр міста і вокзали, нелегальних перевізників з цих місць пропонується витісняти.
Для того щоб втілити свої ідеї, автомайданівці готові боротися за внесення певних змін у законодавство.
Представники профспілок таксистів натомість називають такі плани нереальними і не вірять у їхнє втілення. Однак і вони, і представники влади заохочують ці зустрічі, керуючись бажанням спільними зусиллями змінити якість обслуговування в службі таксі та зробити цю послугу доступною для всіх.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео