Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Столиця буде заробляти на офіційних парковках

Столиця буде заробляти на офіційних парковках
26731 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Наш пріоритет – це боротьба з тіньовими коштами. У всіх завжди виникає питання: чому у нас так погано все в місті облаштовано?», - заявляють у «Київтранспарксервісі».


Ще з виборів мера Києва столиця гомонить, що треба ліквідувати «сірий кеш». Три основних «бельма», що лізуть на очі жителів – це МАФи, нелегальні маршрутні таксі та парковки.
«Київтранспарксервіс» заключив 181 договір, де детально прописується надання паркувальних послуг.
«Наш пріоритет – це боротьба з тіньовими коштами. У всіх завжди виникає питання: чому у нас так погано все в місті облаштовано? А тому, що більшість коштів іде повз бюджет. Тепер ми намагаємося ліквідувати цю проблему принаймні у нашій галузі», - заявляють у «Київтранспарксервісі».
З тими парковками, що працюють нелегально справа буде стояти трохи по-інакшому. За словами чиновників буде запропоновано два варіанта: або легімітизувати свою діяльність, або припинити її взагалі.
«Ці кроки розроблені виключно в інтересах міської общини. Все повинно бути легально», - зазначають у «Київтранспарксервісі».
Загалом планується створити близько 8 великих парковок для машин. Загальна кількість машиномісць складатиме 11200 штук. За попередніми підрахунками до бюджету міста надходитиме коло 1,5 мільйонів гривень у рік. Нові автостоянки отримають Дарницький, Деснянський та Святошинський райони.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео