Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Губернатор Луганщини вимагає у Києва гроші

Губернатор Луганщини вимагає у Києва гроші
79666 ПЕРЕГЛЯДІВ

Донбас все ще не почули: на цей раз у фінансовому плані. Губернатор Луганщини Геннадій Москаль зазначає, що відновлення Донецької та Луганської областей не відбувається належним чином, адже ще досі держава на виділила жодних коштів на відновлення вже звільнених територій

Донбас все ще не почули: на цей раз у фінансовому плані. Губернатор Луганщини Геннадій Москаль зазначає, що відновлення Донецької та Луганської областей не відбувається належним чином, адже ще досі держава на виділила жодних коштів на відновлення вже звільнених територій.
«Збитки сягають сотні мільйонів, але жодних дотацій, будь то для освітньої сфери чи для медицинської - ми не отримали. На паперах зазначалося, що Київ відправляв на відновлення Донбасу близько 300 мільйонів гривень, але гроші все ще не дійшли до місцевого казначейства.» - зазначає Москаль.
Разом із цим губернатор скаржиться, що замість грошей уряд надсилає перевірки: «СБУ перевіряє мене регулярно. Я розумію, що зараз така ситуація, що всі занепокоєні грошовими надходженнями до проблемних областей, але що я можу зараз вдіяти, якщо жодних коштів до Донбасу не надходило?»
У тих, що залишилися на своїх постах, Москаль біль ніж упевнений, що вони не могли провернути якісь сумнівні операції з державними коштами. Губернатор запевняє, що всі чиновники пройшли його особистий контроль, більш того, усіх, хто хоч якось підтримував ЛНР – Москаль звільнив.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео