Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні не буде збройних формувань

В Україні не буде збройних формувань
53145 ПЕРЕГЛЯДІВ

Глава СБУ Валентин Наливайченко заявив, що усім військовим та збройним формуванням, що не належать до ВСУ чи правоохоронних органів, необхідно в обов’язковому порядку роззброїтися

Глава СБУ Валентин Наливайченко заявив, що усім військовим та збройним формуванням, що не належать до ВСУ чи правоохоронних органів, необхідно в обов’язковому порядку роззброїтися.
Дане рішення було прийнято у рамках інциденту з «Укранафтою» та рішенням про децентралізацію влади. Нагадуємо, що Президент ще раніше заявив, що в Україні не повинно бути «кишенькових» армій губернаторів та мерів окремих регіонів.
Щодо добровольчих загонів – то глава СБУ відзначає, що необхідно дати їм можливість стати частиною Збройних Сил України, Нацгвардії чи МВС, у гіршому випадку, їм доведеться роззброїтися.
«Усі, хто не належить до офіційних військових загонів, повинні здати зброю і ні в якому разі не створювати міліарних чи парамілітарних загонів. Усе це буде визнано поза законом,» - стверджує Валентин Наливайченко.
Крім того, чиновник зазначив, що зараз із зони АТО повинні бути виведені усі добровольці угрупування. Зараз на Донбасі на боці української армії воюють ДУК «Правий сектор» та батальйон ОУН.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео