Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Опозиційний блок» самостійно вирішили врегулювати конфлікт на Донбасі

«Опозиційний блок» самостійно вирішили врегулювати конфлікт на Донбасі
212311 ПЕРЕГЛЯДІВ

«У нашій коаліції – іде війна. Війна, яка гальмує усі процеси в Україні», - розповідає голова парламентської фракції Юрій Бойко. Політик різко критикує сьогоднішній уряд, називає його головною перепоною у виконанні зобов’язань мирного договору від 12 лютого

«У нашій коаліції – іде війна. Війна, яка гальмує усі процеси в Україні», - розповідає голова парламентської фракції Юрій Бойко. Політик різко критикує сьогоднішній уряд, називає його головною перепоною у виконанні зобов’язань мирного договору від 12 лютого.
«Вони роблять усе, щоб не допустити мирного врегулювання конфлікту. Ви спитаєте: «Навіщо? ». Для того, щоб люди не змогли побачити недоліків їх сучасної політики», - зазначає колишній регіонал.
Сам же «Опозиційний блок» свято вірить у те, що саме їх пакет законопроектів швидко реалізує усі пункти Мінських домовленостей. Заявили про своє рішення створити таку «інновацію» сьогоднішні опозиціонери на партійному засіданні у Харкові.
З іншого боку, основна ідея їх пакету «реалізації» нічим кардинально не відрізняється від того курсу, що проводить коаліція. Юрій Бойко зазначає, що основними моментами їх законопроекту є першочергове поновлення соціальних виплат та налагодження банківської системи на Донбасі. Крім того, опозиціонери додали дуже суперечливий пункт законопроекту, який дозволяє амністію всім учасникам першопочаткових «заворушень» в проблемному регіоні.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео