Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Правий сектор» диктує умови українському уряду

«Правий сектор» диктує умови українському уряду
26690 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно Президент України підписав закон про роззброєння всіх підрозділів мілітарного напряму. Серед них опинився і ДУК «Правий сектор». Добровольчий батальйон не збирається виконувати дані умови

Нещодавно Президент України підписав закон про роззброєння всіх підрозділів мілітарного напряму. Серед них опинився і ДУК «Правий сектор». Добровольчий батальйон не збирається виконувати дані умови.
Лідери угрупування запропонували свій вихід із ситуації: «Правий сектор» приєднається до ВСУ, але на тих умовах, якщо це буде окремий підрозділ, яким буде керувати Дмитро Ярош.
Прес-секретар організації Артем Скоропадський розповідає, що ПС згоден на легалізацію, але виключно у тому випадку, якщо підрозділ залишать у вигляді цілісної організації. Об’єднання тісно співпрацює з Міністерством оборони, проте «отримати» генерала, призначеного «начальством» добровольці не хочуть. Тому, що людина з боку не зможе зрозуміти повноцінно весь устрій і філософію ПС.
Скоропадський зазначає, що зараз з урядом ведуться переговори щодо подальшої долі об’єднання. Єдине, що просить організація – це не об’єднувати їх з Національною гвардією.
«Національна гвардія - це міліція, а ми ще за часів Майдану боролися з МВД», - зазначає прес-служба ПС. Та незважаючи не це, лідери організації розповідають, що багато членів «Правого сектору» ще на початку конфлікту пішли добровольцями в АТО разом із Нацгвардією.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео