Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Командири легендарної сотні «ЛЕВА» галицької дивізії проти квазі-люстрації екс-першого заступника Ге

Командири легендарної сотні «ЛЕВА» галицької дивізії проти квазі-люстрації екс-першого заступника Ге
159440 ПЕРЕГЛЯДІВ

Героїчні бійці прийшли підтримати свого побратима Миколу Голомшу під будівлю Окружного адмін суду Києва у військовій формі. Командир сотні Сергій Лемець заявив в інтерв’ю УНТ, що попри їхнє рішення не брати участь в акціях у столиці в одностроях, цього разу вони були змушені це зробити.

Героїчні бійці прийшли підтримати свого побратима Миколу Голомшу під будівлю Окружного адмінсуду Києва у військовій формі. Командир сотні Сергій Лемець заявив в інтерв’ю УНТ, що попри їхнє рішення не брати участь в акціях у столиці в одностроях, цього разу вони були змушені це зробити. Різко критикуючи закон про люстрацію, під приводом якого пана Голомшу звільнили з прокуратури, Сергій Лемець розповів про активну участь прокурора в Революції Гідності: «Ми його особисто бачили, коли був Майдан і знаємо, що в нього жили 28 чоловік. І як він допомагав людям на Майдані, він не ховався він ходив… навіть каменюки тягав». Сотник стверджує, що Микола Голомша продовжує допомагати майданівцям, які тепер боронять державу у зоні АТО: «Реакція завжди миттєва - не можу розголошувати подробиці, але ще книжки про це будуть писати.».
Тож активісти Майдану обурюються, що справжнього патріота України Миколу Голомшу піддали люстрації за сприяння узурпації влади режимом Януковича.
«Нема святих, - вважає С. Лемець, - але із законом про люстрацію треба щось робити. Не можна звинуватити всю Україну, в тому, що вони були на стороні синьої влади. Питання ліпше не Голомші задавати, а наприклад Міністерству оборони. А його (Голомшу – ред.) поставити контролювати це оборонне відомство, нам би було набагато легше. Для нас навіть дивно, що людина на сьогоднішній день вже ніде не працює, а ходить по судам і доказує свою правоту».
(детальніше на відео...)
УНТ

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео