Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Яценюк запевнив, що держава в змозі виплатити усім сім’ям субсидії

Яценюк запевнив, що держава в змозі виплатити усім сім’ям субсидії
132764 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно стартувала урядовча програма, яка зобов’язала державу компенсувати витрати родин із низьким достатком на комунальні послуги. Коротко кажучи, не програма змінилася, змінився підхід уряду до виплат субсидій. 

Нещодавно стартувала урядовча програма, яка зобов’язала державу компенсувати витрати родин із низьким достатком на комунальні послуги. Коротко кажучи, не програма змінилася, змінився підхід уряду до виплат субсидій. Як приєднатися до державної допомоги і хто має право отримувати субсидії – ми писали раніше. Зараз із наближенням того часу, коли новий порядок виплати вступить у силу Арсеній Яценюк дав офіційну заяву, щодо стану держказни і уряду по відношенню до здійснення виплат.
«Все вже розраховано: у нас зможуть отримати допомогу 15 мільйонів громадян», - зазначив Арсеній Яценюк і наголосив, що план по збільшенню допомоги буде повністю виконано.
Раніше політик зазначав, що український уряд збільшить кількість сімей, що отримують субсидії з 3 мільйонів громадян. Точну цифру тих осіб, яким за новим порядком держава зможе компенсувати до сьогоднішнього числа він назвати досі не може, адже не завершилася ще остаточна реєстрація.
Нагадуємо, що тепер держава зможе компенсувати витрати і тим українцям, хто орендує житло.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео