Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Президент Польщі виступить на засіданні ВРУ

Президент Польщі виступить на засіданні ВРУ
185813 ПЕРЕГЛЯДІВ

До Києва приїхав Броніслав Коморовський – президент Польщі. Глава польської держави вже зустрівся з Петром Порошенко. Президенти обговорили майбутні реформи і шлях модернізації держави

До Києва приїхав Броніслав Коморовський – президент Польщі. Глава польської держави вже зустрівся з Петром Порошенко. Президенти обговорили майбутні реформи і шлях модернізації держави.
Наступний захід, який хоче провести пан Коморовський – це провести зустріч зі спікером ВРУ Володимиром Гройсманом та виступити в українському парламенті.
Це буде перший раз, коли представник польського уряду виступить з промовою в залі засідань ВРУ. Що хоче донести нашим парламентарям Броніслав Коморовський – прес-служба президента вирішила тримати у таємниці.
Відомо одне – зараз наші державі стоять на межі військової та політичної співпраці. Зокрема, президент Польщі приїхав обговорити усі деталі впровадження такої моделі сусідства. В свою чергу, Порошенко заявив, що під час офіційного візиту вівся інтенсивний діалог, результати якого 100% не залишать байдужими жодного українця.
Крім того, Польща всеціло підтримує ініціативу України заборонити комуністичну символіку. В рамках свого візиту Броніслав Коморовський відвідає разом із Петром Порошенко меморіальний комплекс, присвячений жертвам комуністичного терору – «Биківня».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео