Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Перемога України – перемога Європи», - М. Саакашвілі

«Перемога України – перемога Європи», - М. Саакашвілі
212470 ПЕРЕГЛЯДІВ

Радник Президента поїхав до Луганської області. І хоча візит був неофіційний, політику це не завадило виявити основні моменти прифронтового життя українців.

Радник Президента поїхав до Луганської області. І хоча візит був неофіційний, політику це не завадило виявити основні моменти прифронтового життя українців. На передову політика не пустили: занадто велика загроза мінометного обстрілу. Основна ціль візиту – побачити, як пройшли підготовку наші військові і в яких умовах живуть українців, які не змогли, на жаль, виїхати в евакуацію.
«Я був на наших позиціях, спілкувався з хлопцями… Вони розповідають, що обстріли стали частішими, та ми й самі знаємо, що конфлікт знову проходить етап ескалації. Проте, я вірю в перемогу України, адже мир на українській землі – запорука безпеки Грузії, Молдови та інших пострадянських країн», - розповідає Саакашвілі.
Радник Президента зазначив, що цей час дійсно важкий, але агресор не залишиться не покараним. Саакашвілі зазначає, що плани РФ, щодо України не будуть реалізованими. Щодо підготовки військових, то тут політик відзначає впливовість присутності офіцерів та командирів, які вже брали участь у проведенні антитерористичних операцій у Грузії та Афганістані.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео