Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Партія «Патріот»

Партія «Патріот»
212602 ПЕРЕГЛЯДІВ

25 квітня, в Центральному будинку офіцерів Збройних сил України, відбувся VI позачерговий з’їзд політичної партії «Патріот». 

25 квітня, в Центральному будинку офіцерів Збройних сил України, відбувся VI позачерговий з’їзд політичної партії «Патріот». На ньому були присутні 298 делегатів з 23 областей України та Автономної Республіки Крим.
«Нас об’єднали виклики сьогодення та запити громадян, які прагнуть жити у вільній і справедливій державі. Я переконаний, що нас об’єднує усвідомлення того, що Україна і українці мають право на свободу, благополуччя та впевненість у завтрашньому дні», - наголосив Голова партії «Патріот» Микола Голомша.
З 298 делегатів 110 мають вчену ступінь. Це справді патріоти України, які протистояли режиму Януковича, є учасниками АТО та волонтерських організацій.
Наразі в Україні зареєстровано 262 політичні партії. Чим же відрізняється «Патріот» від інших?

  

Микола Голомша заявив: «Ми утворили власну партію «Патріот», бо наші цілі та методи їх досягнення ексклюзивні і не повторюються ані в програмі, ані в діяльності жодної іншої української партії».
Більшість членів партії не мають політичного минулого, але це скоріш не завада, а перевага, оскільки такий підхід дозволяє оцінювати сьогодення по-новому. На думку Миколи Голомші, діяльність «Патріоту» вже відрізняється від інших партій: «Ні я, ні багато хто з вас ніколи не займалися політикою, ми вимушено прийшли в неї, бо відчули: так далі жити більше не можемо. Не можемо жити в своїй країні, яка ще не є нашою. Ми прийшли у політику тому, що маємо сили, розум та впевненість у тому, що Україна та українці заслуговують на більше. І ми не маємо права на зраду. Не маємо права на помилку. Ми не повинні піддатися егоїстичним спокусам, як більшість політичних сил сьогодення».

  

Які ж основні цілі «Патріоту»?
Перш за все члени партії виступають за очищення української політики від олігархів, а економіки від монополії. «Патріот» планує вирішувати питання розвитку української мови та культури, сприяти волонтерському руху.
Події на Донбасі спричинили багато проблем. Це доля ветеранів АТО, сімей загиблих бійців, питання працевлаштування учасників АТО та реабілітація після фронту. З цього приводу Микола Голомша переконаний, що «політична партія «Патріот» повинна докласти максимум зусиль для вирішення проблеми соціального захисту ветеранів АТО та членів їх сімей. Усе це вкрай необхідно втілювати у життя якнайшвидше. Бо ці люди, ці герої, які пройшли усі жахи війни захищаючи свою Батьківщину, зараз самі потребують захисту і допомоги від держави».
Порядність, Професіоналізм, Патріотизм – ось головні принципи та засади, на яких базується політична партія «Патріот»!

  

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео