Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Геннадій Москаль звинуватив «Партію Регіонів» у конфлікті на Донбасі

Геннадій Москаль звинуватив «Партію Регіонів» у конфлікті на Донбасі
132884 ПЕРЕГЛЯДІВ

Війна на Донбасі «святкує» річницю: цілий рік агресії, ненависті, страху та хаосу.

Війна на Донбасі «святкує» річницю: цілий рік агресії, ненависті, страху та хаосу. Рівно 12 місяців тому до Луганської ОДА увірвалися люди. Це був третій раз, коли сепаратисти намагалися захопити місцеву владу. На цей раз – їх спроба виявилася, на жаль, успішною.
Керівник Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль звинуватив «Партію Регіонів» у заворушенні безладу на території Донбасу.
«Все, що зараз ми бачимо у Донецькій та Луганській областях – результат роботи Партії Регіонів. Саме вони сіяли тут паніку через те, що прийшла нова влада і начебто Київ прийде забирати квартири і насаджувати націоналізм тут, за 700 кілометрів від столиці. Це ж абсурд. Проте, регіонали сподівалися, що саме так повернуть собі владу, бодай тут на Донбасі. Саме представники цієї партії підбурювали людей до незаконних дій. Який тепер ми бачимо результат? Їх нереалізовані амбіції лишили людей дому, роботи, взагалі нормального життя», - розповідає Геннадій Москаль.
Причетність представників Партії Регіонів ще досі розслідується. Зокрема Рінат Ахметов підозрюється у фінансуванні сепаратистських мітингів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео