Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

2 травня в Одесі – більше не повториться

2 травня в Одесі – більше не повториться
239064 ПЕРЕГЛЯДІВ

Минулого року всю країну струсонули події другого травня в Одесі.

Минулого року всю країну струсонули події другого травня в Одесі. З наслідками Україна зустрічається ще й досі. Єдине, чого хотіла країна – не отримати «Одесу 2» цього року.
Посилена охорона півдня дала свої результати: 29 квітня було затримано групу сепаратистів, які планували скоєння ряду терористичних актів, а також хотіли проголосити «незалежну Бесарабію» на теренах Одещини.
Групировка була викрита працівниками СБУ. Про це заявив радник голови СБУ – Маркіян Лубківський.
«Ми провели багатоетапну операцію з метою викриття сепаратистських злочинних угрупувань. СБУ у ході розслідування наштовхнулася на структуру, яка мала чітку організацію, зв’язки з бойовиками Донбасу та урядом РФ. До речі, саме Росія координувала дії злочинців в регіоні. Зараз затримано вже 20 осіб, які належали до даної організації. Ми провели 17 обшуків у будинках та на робочих місцях сепаратистів. Ще не всі члени даної організації заарештовані, всі вони зараз перебувають під слідством. Всі вони будуть покарані - головне, що ми не допустили створення нового сепаратистського краю «Бесарабія», - звітує Лубківський.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео