Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Мітинг на схилах Дніпра від майже забороненої партії: як це було

Мітинг на схилах Дніпра від майже забороненої партії: як це було
212524 ПЕРЕГЛЯДІВ

Червоні прапори, пенсіонери у футболках «СССР» та лідер КПУ, що стоїть на коло пам’ятника Матері-Батьківщіні. Лунають різні лозунги. 

Червоні прапори, пенсіонери у футболках «СССР» та лідер КПУ, що стоїть на коло пам’ятника Матері-Батьківщіні. Лунають різні лозунги. Якщо спитати самих мітингуючи, то ніхто не відповість на питання: «Яка ж мета заходу?» - одні кажуть, що прийшли стояти тут «за мир», інші «проти влади олігархів», треті взагалі кажуть, що мітинг зібрався проти війни та НАТО.

Далі від меморіалу стоїть декілька автобусів, поруч з якими стоять правоохоронці.

Комуністи теж підготувалися: частина мітингуючих, а точніше тих, хто виголошує прокламації, знаходиться в оточенні міцних молодиків в кепках «за європейську толерантність». Свою присутність відмовляються коментувати.

Мітинг комуністів не всіх влаштовував: прямо від станції метро «Арсенальна» можна було помітити, що до меморіалу прямують особи с націоналістичною символікою. Їх присутність одразу привертає увагу журналістів. На питання: «Що ви робите на комуністичному мітингу?» молодики відповідають, що прийшли прогулятися і подивитися чи не надумала КПУ все ж таки влаштувати свою ходу. Зазначають, що їх присутність – не провокація.

І все ж таки, спокійно мітинг не пройшов: лідер КПУ стоїть перед журналістами, розповідає, що захід проходить виключно з метою припинення війни, розпинається з приводу реформ…і вже через пару хвилин стоїть облитий кефіром. Особливо бурхливої реакції з боку Симоненка – не послідувало, адже до нього в цей час вже прямувала особиста охорона, а рядом на прокламатора «рівності» вже чекав заздалегідь приготовлений позашляховик…

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео