Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Правий сектор» вважає, що наступна революція в України буде куди кривавішою за події 2014

«Правий сектор» вважає, що наступна революція в України буде куди кривавішою за події 2014
212668 ПЕРЕГЛЯДІВ

Не допустити появу третьої революції – ось головна з задач нинішнього уряду, проте не всі згодні, що на 2014 році революційні події завершаться. «Правий сектор» вважає, що пройде певний час і люди знову вийдуть на майдан. 

Щось в Україні сформувалася така дивна традиція – раз на 10 років – революція. 2004 рік відзначився «бархатною» революцією, а вже 2014 рік окроплював оксамитом крові вулицю Грушевського. Чого чекати далі?
Політологи вважають, що в принципі перевороти – цілком нормальні події для європейських країн і є таке негласне правило, що тільки в умовах державності повинно пройти мінімум 3 революції, щоб сформувався певний лад.
Не допустити появу третьої революції – ось головна з задач нинішнього уряду, проте не всі згодні, що на 2014 році революційні події завершаться. «Правий сектор» вважає, що пройде певний час і люди знову вийдуть на майдан. Експерти стверджують, що у нинішніх умовах такий хід подій може бути хіба що виключенням.
«Зараз з війни будуть приходити люди, які мають знання та навички військової справи», - так стверджують бійці «Правого сектору». Вони вважають, якщо розпочнеться нове «перезавантаження» влади, то революція буде куди кривавішою від попередніх двох. При чому, вони наголошують, що новий переворот займе куди менше часу: «Люди приходять з фронту і кулями їх вже не налякати. Якщо мітингуючі стояли по 3-4 місяці, то тут вже бійці підуть в атаку одразу».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео