Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Київський суддя погрожує Майдану у фейсбуці

Київський суддя погрожує Майдану у фейсбуці
239173 ПЕРЕГЛЯДІВ

Один із суддів міста Києва вирішив публічно погрожувати тим, хто не боявся вийти на вулицю і протестувати проти режиму. Цікаво, що автор цих опусів колись, ще за часів Кучми очолював Центральну виборчу комісію.

Вже рік минув з моменту подій у центрі столиці, Київ давно прийшов до нормальної роботи міста. Не живеться спокійно лише ярим противникам революції гідності. Ненависть з боку тих, хто з якихось певних обставин не зміг реалізувати себе з того чи іншого боку зимою 2014 року, виливається здебільшого в Інтернеті.
Один із суддів міста Києва вирішив публічно погрожувати тим, хто не боявся вийти на вулицю і протестувати проти режиму. Цікаво, що автор цих опусів колись, ще за часів Кучми очолював Центральну виборчу комісію. Власне не про це мова.
На своїй сторінці, суддя неодноразово розміщував повідомлення типу «Революціонерів у тюрми» та інші не менш крилаті вислови.
Апогеєм став «пост», де чиновник закликав карати, цитуємо, «всіх, хто прийшов до влади на крові» в ім’я дідів, що воювали у Берліні… Більше того, неоднозначну реакцію викликали рядки про те, що в Україні іде вітчизняна війна: «Чому Литва, Латвія та Естонія давно в ЄС, бо вони не ведуть примарну війну зі стратегічним партнером, а вирішують все дипломатичним шляхом».
А щодо подій на сході, то у підбуренні суддя звинувачує греко-католицьких священників, які за його свідченням не просто закликали до війни, а ще й проклинали тих осіб, що відмовлялися приймати їх слова.
Що ж, як кажуть у древньму прислів’ї: «хай собака лає, караван все ж іде».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео