Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Парасюк вважає, що давно треба було вводити воєнний стан

Парасюк вважає, що давно треба було вводити воєнний стан
53319 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні було оприлюднено, що Верховна рада прийняла закон про воєнний стан. Він викликав неоднозначну реакцію. 

Сьогодні було оприлюднено, що Верховна рада прийняла закон про воєнний стан. Він викликав неоднозначну реакцію. Неоднозначну в тому плані, що деякі представники парламенту вважають, що такий закон необхідно було приймати ще коли пан Турчинов був на посаді виконуючого обов’язків Президента України. Зокрема так вважає позафракційний депутат Верховної ради Володимир Парасюк.
«Військового стану країна вимагала вже давно, ще коли головував Турчинов. Треба було приймати сильне рішення і не боятися, як на нас подивляться і що нам десь колись скажуть. Можливо би ситуація не досягла такого рівня, який ми зараз спостерігаємо зараз», - зазначає пан Парасюк.
Нагадуємо, що новий закон регулює на правовому полі початок та закінчення воєнного стану у державі, визначає основні засади та регламент призначення осіб на військові посади, а також зазначає, які зміни зазнає цивільне населення у разі вступу до сили даного законопроекту. Зокрема, змінюється трудова повинність громадян України.
За закон проголосувало 254 народних обранці, а противники його зазначають, що такий хід подій може дати тільки новий розвиток конфлікту.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео