Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Прифронтовий Маріуполь чекає цього року туристів

Прифронтовий Маріуполь чекає цього року туристів
186129 ПЕРЕГЛЯДІВ

Курортні міста тим і цікаві, що живуть більшою частиною за рахунок того, що отримують за літній сезон. Оренда приміщень, фудкорти та навіть продаж сувенірів дають змогу непогано підзаробити на відпочиваючих.

Курортні міста тим і цікаві, що живуть більшою частиною за рахунок того, що отримують за літній сезон. Оренда приміщень, фудкорти та навіть продаж сувенірів дають змогу непогано підзаробити на відпочиваючих. Так було і у Маріуполі до тих пір, поки не пришла війна.
Тим не менш цього року місто біля моря чекає своїх туристів.
Як це буде?
Вже наступного тижня представники туристичної сфери, разом із представниками місцевого самоврядування будуть вирішувати, як розвивати галузь рекреації в умовах війни. Зокрема, буде вирішено, що робити із залізничним сполученням, адже навіть на сьогоднішній день до Маріуполя не їздить жоден потяг. Громадяни можуть потрапити сюди лише з пересадками на авто.
Більше того, чиновники хочуть домовитися з військовими, що охороняють місто спростити систему місцевого пропуску, адже влітку сюди зможуть приїздити громадяни навіть з окупованих територій, які на жаль, зараз не можуть туди виїхати.
Зазначимо, що пансіонати та санаторії не полишають надії на відкриття туристичного сезону, особливо коли Крим все ще залишається недоступною зоною для багатьох українських громадян. Заклади продовжують готуватися до приїзду туристів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео