Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ПРО і НАТО: чим українській політиці допоможе встановлення ракетного щиту

ПРО і НАТО: чим українській політиці допоможе встановлення ракетного щиту
132963 ПЕРЕГЛЯДІВ

Питання встановлення оборонного щиту постало для нашої держави гостро у зв’язку з погрозами Росії розпочати ядерну атаку. 

Питання встановлення оборонного щиту постало для нашої держави гостро у зв’язку з погрозами Росії розпочати ядерну атаку. Більше того, російські ЗМІ не раз розповсюджували інформацію про розташування ракетних установок на кримському півострові.
Хоча багато противників зазначає, що Україна повинна лишатися мирною державою, в уряді все ж таки розглядають можливість посилення обороноздатності країни.
Міжнародні партнери, до речі, не вбачають у системах ПРО загрозу для початку війни, тим більше не бачать причини для початку «українського наступу», про який розповідають у російських соціальних мережах.
Більше того, слід зазначити, що ракетні установки не з’являться в Україні наступного ж дня після прийняття відповідного рішення. Як зазначають в уряді, системи ПРО можна буде розташувати через 5-7 років, після для цього.
Військові експерти вважають, що встановлення ракетного щиту допоможе нашій державі вирішити ряд політичних питань на міжнародній арені. Зокрема, на їх думку, це прискорить процес вступу України до НАТО та посилить військові зв’язки з країнами ЄС.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео