Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Микола Голомша: Допомагають сильним, слабким - ні

Микола Голомша: Допомагають сильним, слабким - ні
53321 ПЕРЕГЛЯДІВ

Польща обрала нового президента – Анджея Дуду, і ми тепер гадаємо і навіть сперечаємося, більше чи менше підтримуватиме Україну нове керівництво Польщі. 

Польща обрала нового президента – Анджея Дуду, і ми тепер гадаємо і навіть сперечаємося, більше чи менше підтримуватиме Україну нове керівництво Польщі. Тим часом, сперечатися просто нема за що. Абсолютно очевидним є національний інтерес Польщі, щоб ми відбилися від росіян на своїх кордонах. Інакше полякам доведеться їх стримувати на своїх. І вони це чудово усвідомлюють. Думаю, на можливій зустрічі Порошенка з Дудою у середу буде чітко заявлено про незмінність підтримки України Польщею. І це не будуть просто слова.
А ось наскільки значною, масштабною буде для нас ця допомога залежить від нас, а не від того, хто саме є президентом Польщі. Якщо ми воюватимемо всерйоз, якщо мобілізуємо для боротьби весь потенціал держави і країни (що неможливо без кардинального реформування всіх ланок державного апарату) – польська допомога буде максимально потужною. Якщо ж вилятимемо, робитимемо невиправдані поступки агресору, якщо дозволимо корупції і далі роз’їдати державу – поляки змушені будуть подбати про свою безпеку без огляду на Україну. До речі, це саме можна сказати про допомогу Україні не лише з боку Польщі, а з боку будь-якої іншої держави. Допомагають сильним, слабким – ні. Пора вже нам затямити цю нехитру істину.

Микола Голомша

Джерело: http://www.uapatriot.org/mykola-golomsha-dopomagayut-sylnym-slabkym-ni/

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео