Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Наступ під Мар’їнкою: радник президента розповідає подробиці

Наступ під Мар’їнкою: радник президента розповідає подробиці
212801 ПЕРЕГЛЯДІВ

Випадок під Мар’їнкою струсонув всю країну: майже вперше після укладення Мінського мирного договору терористи розгорнули бойові дії на Донбасі

Випадок під Мар’їнкою струсонув всю країну: майже вперше після укладення Мінського мирного договору терористи розгорнули бойові дії на Донбасі. На сторінках сепаратистів в Інтернеті розгорнулася ціла епопея із повідомлень, що нібито Мар’їнку вже «взято». Проте, удар було відбито.
«Зараз наших бійців у даній гарячій точці дуже багато. Сили ВСУ готові до будь-якої несподіванки. Думаю, декому з противників навіть страшно», - розповідає радник президента та міністра оборони Юрій Бірюков.
За його словами випадок – не був несподіванкою для нашої армії. Бірюков розповідає, що сили ВСУ були цілковито готові до такого повороту подій.
«Терористи «сунулися» - і отримали у відповідь. Що тут ще додати? Ми звісно, виконуємо умови мирного договору, але спуску противнику – не дамо», - зазначив політик.
Тим не менш, наші сили все ж таки понесли втрати. Під час обстрілу позицій АТО, а обстріляли наших військових 142 рази, загинуло двоє осіб, 30 – поранено.
Арсеній Яценюк же вважає, що терористи сунулися у бій, виконуючи завдання російських військових.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео