Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Економічна блокада окупованим регіонам: наскільки можливий розвиток такого сценарію?

Економічна блокада окупованим регіонам: наскільки можливий розвиток такого сценарію?
186210 ПЕРЕГЛЯДІВ

Окупований Донбас виливається Україні у мільярди гривень

Окупований Донбас виливається Україні у мільярди гривень. Політики починають говорити про те, що необхідно створити цілу економічну блокаду регіону.
«Ми не повинні годувати терористів», - заявив Юрій Луценко. Те, що навіть підконтрольна бойовикам територія фінансується з державного гаманця України – не секрет. Зараз доходить навіть до того, що окремі районі, які перебувають на межі нейтралітету – приєднують до підконтрольних Україні територіям.
Юрій Луценко аргументує свій вислів тим, що терористи не виконують Мінську мирну угоду.
«Вони не мають права отримувати ні крихти хліба з нашої сторони, ні жодної копійчини. Терористи гальмують видачу полонених, не припиняють обстріли. З нашого боку вони отримують їжу, харчі, гуманітарну допомогу. До речі, були випадки, коли терористи не гребували і продавати іноземну допомогу. Саме тому я закликаю до економічної блокади. Терористи не будуть більше нічого отримувати з гаманця України», - твердо зазначив Луценко.
За його словами, економічну блокаду можна буде зняти лише у тому випадку, коли Росія забере свої війська з території Донбасу, а бойовики складуть зброю і всі мирні жителі зможуть повернутися до дому.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео