Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні може з’явитися партія Коломойського

В Україні може з’явитися партія Коломойського
186294 ПЕРЕГЛЯДІВ

Скандальне звільнення Ігоря Коломойського не дає спокою політичному світу України вже котрий місяць

Скандальне звільнення Ігоря Коломойського не дає спокою політичному світу України вже котрий місяць. Екс-губернатора Дніпропетровщини фактично було усунуто від вирішення питань держави. Таке рішення прийняв Президент України. Деолігархізація країни почала саме з Коломойського, проте, багатій навіть не думає лишати політичну сферу: Ігор Коломойський хоче створити свою власну партію.
«Укроп». Саме таку популярну назву вирішили взяти за основу засновник нової партії. Нове об’єднання планують презентувати у липні. До нього будуть входити особи, що є наближені до Коломойського. Зокрема новими членами «Укропу» стануть позафракційні Борис Філатов, Володимир Парасюк, Дмитро Ярош, Борислав Береза.
«Назва цієї партії, якщо чесно, майорить вже коло півроку», - розповідає політолог Андрій Золотарьов: «Мабуть, олігарх сумнівався чи треба йому далі займатися політикою. Зараз ми бачимо, що Коломойський має велике бажання повернутися до цієї сфери і заснування своєї партії – найкращий приклад того. Звісно, зараз у ВРУ й нього є підтримка, яка лобіює певні законопроекти, що стосуються бізнесу. Близько 100 депутатів, проте і цієї кількості недостатньо для того, щоб привести рішення до ладу. Тому, Коломойський і вирішив обзавестися новою політичною силою».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео