Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Майдан. Версія 3.0

Майдан. Версія 3.0
159655 ПЕРЕГЛЯДІВ

7 червня 2015 року на Майдані України була зроблена спроба розбити наметове містечко.

7 червня 2015 року на Майдані України була зроблена спроба розбити наметове містечко.
У центрі Києва, поряд з монументом "Стела" активісти, які проголосили себе учасниками "Майдану 3.0", провели несанкціоновану акцію, яка за словами очевидців була схожа на провокацію.
«Якісь маргінали вийшли до центру Києва і одразу у російських ЗМІ посипалися ілюстрації», - розповідають свідки.
Українська символіка, прапори – ось чим прикриваються, так звані «Нові майдановці». На місці проведення акції роздають листівки. Тут вказано, що "Майдан 3.0" організовано "Громадським Блокпост" – саме ця організація має причетність до нового Майдану. Активісти мають певні "вимоги". Серед них: зміна чинного керівництва країни, системи влади, відміна поправок, внесених в Конституцію і в закон про воєнний стан, закон про імпічмент, індексація пенсій і зарплат, а також "відміна грабіжницьких тарифів".
Вночі того ж числа неправомірна акція була розігнана співробітниками правоохоронних органів, а намети були прибрані з центру міста. Проте активісти, що проголошують себе третіми майданівцями продовжують стояти на своєму і стверджують, що доб’ються реформи влади. Вранці вони знову зайняли стару локацію і заявили, що на намети згорнуть, але тільки на ніч.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео