Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Міністр оборони розповів, коли відкрили вогонь українські військові

Міністр оборони розповів, коли відкрили вогонь українські військові
26726 ПЕРЕГЛЯДІВ

Російська пропаганда повсякчасно розповідає про те, що сили АТО обстрілюють житлові квартали, відкривають вогонь по транспортним засобам

Російська пропаганда повсякчасно розповідає про те, що сили АТО обстрілюють житлові квартали, відкривають вогонь по транспортним засобам. Навіть жителі, що залишилися в зоні конфлікту, самі розповідають, що їх обстрілює українська армія, хоча більшість території Донбасу за весь рік війни ні разу не бачила українського солдата.
Міністр оборони Степан Полторак розповідає, що позиції АТО відкривають вогонь виключно у тому випадку, коли є загроза наступу окупантів.
«Коли було проголошено підписання Мінського мирного договору – ми припинили вести вогонь. Ми відвели важку зброю, проте не відповідати на вогонь противника ми не можемо. Українські військові відкривають вогонь виключно у тому випадку, коли противник іде в атаку, або коли на наші позиції іде техніка. Цивільне населення ми не обстрілюємо. Це наші громадяни. Ми їх захищаємо», - розповідає міністр оборони.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео