Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Партія Патріот презентувала свою передвиборчу програму

Партія Патріот презентувала свою передвиборчу програму
213925 ПЕРЕГЛЯДІВ

У суботу, 12 вересня, відбувся сьомий позачерговий з’їзд політичної партії Патріот.

З’їзд був представлений як робочий, тобто без участі гостей, партнерських політичних партій та організацій.

Виступ голови політичної партії Патріот Миколи Голомші розпочався із привітання усіх делегатів  із нелегким, проблематичним, проте, все ж таки, досягненням права на участь у виборах. Таке право є ніщо іншим, як доведенням того, що справжні патріоти повинні займати лави Верховної Ради, аби почати рішучі зміни в Україні виключно під гаслами патріотизму.

За словами голови партії Патріот було надано великий шанс, а отже, партія йде на вибори тільки за перемогою, за перемогою українських патріотів.

Однією з головних тез, з яких було розпочато засідання була згадка тих болючих для країни Майданівських часів, анексії Криму та ведення війни на Сході, яку наразі називають АТО, й зазначення необхідності реформування не тільки військової політики, а й усіх сфер нашої країни. А тому участь у виборах є останнім шансом не зганьбити пам’ять тих героїв, які поклали своє життя за право України та свободу.

Також Миколою Голомшею було зазначено, що партія Патріот – це  патріоти України з усіх куточків, які об’єднались задля того, аби знищити корумповану владу в країні, які мають сили, а головне – навички, для протистояння олігархічній політиці, яка нищить країну зсередини.

Особлива подяка була виголошена Степану Дяченко, який, постійно тримаючи руку на пульсі дій в межах партії Патріот, виніс рішення про об’єднання своєї колишньої партії «Справедлива Україна» із громадським об’єднанням «Союзом правих сил» та створення на цій базі оновленої партії Патріот. Відтепер Степан Дяченко посідає місце першого заступника голови політичної партії Патріот.

Країна з величезним потенціалом, на думку голови партії, не в змозі рухатись до створення міцної держави через корупцію та незацікавленість чиновників в долі країни. Тому першими кроками партії буде проведення деолігархізації влади, повної інвентаризації багатств України, аби ті кошти, що надходять від використання українських надбань, що наразі кладуться по кишеням можновладців, йшли на підвищення соціального та економічного рівня населення.

В рамках доповіді було підкреслено повну підтримку щодо створення нової Конституції на базі головних цінностей цифрової демократії, що ініціюють громадські об’єднання «Україна – це я» разом із «Національна асамблея». Останню на з’їзді представляв голова - Іван Петухов.

За словами Миколи Голомші, партія Патріот розпочинає свій шлях до влади із дій справжніх патріотів, ґрунтуючись на переконанні в тому, що, навівши лад в окремих селищах та районах можна буде впевнено говорити про зміни всієї країни.

Сьомий з’їзд політичної партії Патріот завершився переконанням голови партії Миколи Голомші в тому, що: «Нам потрібна вільна, квітуча, багата Україна, так само, як і Україні потрібні ми».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео